Луната е в знак Дева до 01:38ч на 12 февруари.

...
Луната е в знак Дева до 01:38ч на 12 февруари.
Коментари Харесай

Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата вътрешна същност

Луната е в символ Дева до 01:38ч на 12 февруари. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове.

Подходящо е за на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Може да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада

При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е извънредно значим самостоятелният метод към него. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Продължава 18 лунен ден до 20:37ч на 11 февруари (от 19:19ч на 10 февруари)

Символ на деня е огледалото. Всичко, което ни се случва през днешния ден е отражение на нашата вътрешна същина, на нашите комплекси, мисли и действия.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Бъдете деликатни към всичко, което се случва с вас през този ден. Ако погрешно се употребява силата на този ден, може да срещнете трудности и неприятности. Да не се позволява негативно мислене и прояви на нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Лесно се изпада под непознато въздействие.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се прекалява с пиенето, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко е нужно да се спи. Сега са рискови мощните аромати и миризми.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се заобикаля храна от скотски генезис. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Работа и бизнес – Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив интервал за бизнес - нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Отношения – Може да бъде тежък интервала за фамилните връзки. Трябва да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Ако човек роден в 18 лунен ден, през днешния ден ви даде съвет, би трябвало да се вслушате в него. Такива хора могат да бъдат целители на душата и тялото.

Секс – Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригването е възможно.

Покупки – целесъобразно е да се купуват единствено огледала и нищо повече.

Следва 19 лунен ден от 20:37ч на 11 февруари до 21:53ч на 12 февруари

28 безоблачен ден – Откажете се от всички значими каузи. Не е добре да се стартира нищо ново. Благоприятно е за усамотение, медитации. Полезно е да се четат мантри. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР