Луната e в знак Дева до 00:52ч на 5 април Може

...
Луната e в знак Дева до 00:52ч на 5 април
Може
Коментари Харесай

Всички действия насочени към положителни резултати ще бъдат полезни и успешни

Луната e в символ Дева до 00:52ч на 5 април

Може да се заемете с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения. 

Дева е знак на здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Когато Луната е в този знак се слагат най-правилните диагнози. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система.

Луната минава на луфт от 16:51ч до 00:52ч на 5 април.

Лунен календар: Продължава 14 лунен ден до 18:13ч на 4 април

Този лунен ден има доста мощна сила. В взаимозависимост от това по какъв начин се държите, денят може да бъде както добър, по този начин и неприятен за вас. Всички ваши дейности в този момент, стартирани и ориентирани към позитивни резултати, несъмнено ще ви бъдат от изгода.

Символ на деня е тръбата. Време за призив  към обучение и асимилиране на нови познания. Денят носи скрито познание, обвързван е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, в случай че задачата посредством духовна процедура е била ориентирана към това.

Избягвайте пасивния метод на живот. Денят е доста сполучлив, благоприятства началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Ден на мощните, решителни дейности, които могат внезапно да се повлияят върху събитията. Всички каузи стартирани в този момент, приключват нормално наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. Всяка физическа работа е потребна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които през днешния ден може да ви атакуван.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате тук-там, където още не сте го правили и по метод, по който не сте го правили.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение. 

Следва 15 лунен ден от 18:13ч на 4 април до 19:18ч на 5 април

Сменят се лунните сили, настава рисково и конфликтно време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР