Луната e в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко

...
Луната e в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко
Коментари Харесай

Астропрогноза: Ден на спонтанност и непредсказуемост

Луната e в символ Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Не се занимавайте с рутинни каузи никога. Това е времето на ексцентричните действия и непредвидените решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество. Сега са уязвими белите дробове, постоянно ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е още нервната система.

11 лунен ден продължава до 13:33ч – Денят има мощна сила, нараснал е виталният капацитет. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

12-ти лунен ден стартира в 13:33ч. и продължава до 14:24ч на идващия ден. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количката. Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР