Луната е в знак Близнаци от 07:04ч до 18:47 ч

...
Луната е в знак Близнаци от 07:04ч до 18:47 ч
Коментари Харесай

Подходящо време за разчистване и избавяне от всичко старо и излишно

Луната е в символ Близнаци от 07:04ч до 18:47 ч на 8 октомври.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Любознателността и любознанието стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отсрочат дълготрайните финансови вложения, сключването на съществени контракти и пазаруването на недвижими парцели.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Продължава 19 лунен ден до 21:26ч на 6 октомври (от 20:56ч на 5 октомври)

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Ако чувствате обезсърчение, тежест в душата, дълбока болежка - това е обикновено. Такава е силата на днешния ден. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, с цел да не потъвате в отчаяние. Денят е извънредно неподходящ за хора с психологични разстройства.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенциите с недвижима благосъстоятелност. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние. Учението изисква висока централизация.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията.

Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се заобикалят продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с сътрудниците си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Сексът е добре да се заобикаля.

За да си изкарате елементарно този ден, би трябвало да пестите силата си. Бъдете сами, отделете време за разчистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да извършите това заобиколени от горящи свещи. Също по този начин, денят е удобен за отдих навън.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 21:26ч на 6 октомври до 22:02ч на 7 октомври

20 безоблачен ден – Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че по почтен метод. Хубаво би било да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР