Луната е в знак Близнаци от 04:47ч до 13:59ч на

...
Луната е в знак Близнаци от 04:47ч до 13:59ч на
Коментари Харесай

Всичко „посято” в предишните дни днес ще даде своите резултати

Луната е в символ Близнаци от 04:47ч до 13:59ч на 18 юни

Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Енергията се разпилява в „ нищонеправене ”, свободни развлечения, нехайно любознание, безполезни старания. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения.

Подходящо за къси пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предопределено за дълъг интервал на приложимост. Не се предлагат покупки на недвижими парцели, мебели.

От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:09ч на 16 юни до 04:45ч на 17 юни

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Носи триумф в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, безусловно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек би трябвало да царува естетика, която не трябва да бъде нарушавана от отрицателни мисли и дейности.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден стартира да се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „ посято ” в предходните лунни дни, през днешния ден ще порасне. Праведника ще го настигне богатство, а грешника – отмъщение. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за непредвидени. Това е резултата от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко, което ви се случва - и положителното, и злото.

По-рано подписаните договори могат да донесат в този момент първите резултати. Добър ден за щедрост във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят благополучие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се проведат очистителни процедури и недояждане. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да участва повече растителна храна, а в случай че не можете без месо, единствено намалете количеството.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален, а не механично осъществяване. Препоръчва се да го вършиме единствено със своя непрекъснат сътрудник. Любовта би трябвало да се изяви освен във физически проект, само че и в нравствен. Бъдете доста нежни и любвеобилни.

Подстригването не е уместно, може да има отрицателни последици за вашето здраве, да се снижи интензивността ви. Добре е единствено да разчешете косите си и да ги оставите по този начин както са. Това им дава опция умерено да одобряват силите на Природата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР