Луната е в знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните

...
Луната е в знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните
Коментари Харесай

Днес всички ще са в лошо разположение на духа

Луната е в символ Близнаци. Един добър ден за отзивчивите и мобилни хора. Днешният ден ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за ходете на посетители.

Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Уязвими са плещите, раменете, ръцете и пръстите на ръцете, нервната система и дробовете.

18 лунен ден продължава през днешния ден до 19:26 ч – Енергетиката на този ден прави индивида въздържан. Лесно се попада под непознато въздействие. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Появява се предпочитание да се подражава на другите и да се следват непознати мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от пустославие, нарцисизъм и илюзии. Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се недояждане, разчистване на кожата, сауна, разтривки, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лекувания би трябвало да се внимава. Препоръчва се по-малко да се спи.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Всички ще са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина. Счита се, че по този начин душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа, равномерен преход от отмора към трудова работа. Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат, кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижка - Денят е съвършен за подкастряне на изтънелите връхчета на косата, подкастряне на ноктите, епилация. Химически завършените къдрици ще запазят формата си за по-дълго време. Ако косата ви е естествено чуплива, то подстригването ще оформи плавни къдрици, а косата ви ще придобие спомагателен искра и размер. Ако обаче сте с прави и тънки коси, отложете визитата във фризьорски салон за различен ден.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

19 лунен ден стартира в 19:26 ч и продължава до 20:21ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР