Луната е в знак Близнаци до 21:04ч на 5 февруари

...
Луната е в знак Близнаци до 21:04ч на 5 февруари
Коментари Харесай

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето.

Луната е в символ Близнаци до 21:04ч на 5 февруари

Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени, а общителните и дейни хора - прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Рутинната работа е досадна. Полезно е да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с интелектуални занимания. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. Отманикюр е добре да се откажете.
Луната от 16:21ч до 21:04ч ще се движи на луфт. Периодите на неефективната Луна са неподходящи за всевъзможни инициативи и би трябвало да се заобикалят. Работа или дело стартирани в подобен интервал рядко се реализират както са били замислени, в случай че изобщо стигнат до края. Стоките купени по това време постоянно се оказват дефектни или не работят, а облеклата не стоят както би трябвало. Възникналите по това време хрумвания се оказват безперспективни.

Денят, в който молитвите биват чути

В 21:04ч Луната минава в символ Рак.

Продължава 12 лунен ден до 13:40ч на 5 февруари (от 12:57ч на 4 февруари)

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго. Благоприятно е да се посети черква и да се помолите. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Следва 13 лунен ден от 13:40ч на 5 февруари до 14:32ч на 6 февруариДен мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. Възможно е да научите нещо незнайно до момента. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си. Сексуалната фамилиарност е най-добре да се размени с лек сексуален масаж. Може да се подстригвате през целия ден, само че след 13:40ч към този момент не ходете във фризьорският салон. Всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по- добре да я запазите за себе си.

22 безоблачен ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя.

Могат да станат неочаквани промени в живота. Например да тръгнете на пътешестване без да сте го планували или да извършите непринудено нова прическа. Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно, освобождение от всевъзможни зависимости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР