Луната e в знак Близнаци до 18:12ч на 15 януари Периода

...
Луната e в знак Близнаци до 18:12ч на 15 януари
Периода
Коментари Харесай

Може да се върнат някои стари проблеми, които не са решени по-рано

Луната e в символ Близнаци до 18:12ч на 15 януари

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в нехайно любознание, безполезни старания, в „ нищонеправене”, за свободно забавление. Хората в този момент са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения, прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много е значимо да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:13ч

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Могат да се случат спонтанни и непредсказуеми неща. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на обич и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Изисква се избрана централизация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Следва 13 лунен ден от 14:13ч на 14 януари

Той се явява продължение на предходния 12 лунен ден. Този ден е много тайнствен и тайнствен, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите доста от тях. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, сме го заслужили. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво тъкмо сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Слънчев календар – 30 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) - Не се предлага дейна работа. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР