Луната е в знак Близнаци до 17:51ч на 24 септември

...
Луната е в знак Близнаци до 17:51ч на 24 септември
Коментари Харесай

Енергията на този лунен ден е много силна, събужда активен принцип в човек

Луната е в символ Близнаци до 17:51ч на 24 септември

Добро време за приемане и продан на информация. Луната в Близнаци прави хората по-активни, по-общителни, по-разговорчиви, само че и по-склонни да изтърван това, което не е за казване. Лесно се поддават на въздействие, което носи заплаха от заблуди и неточности. Сега елементарно стават запознанствата, само че след това половината от тези контакти остават празни. Има податливост към лекомислени и повърхностни действия и непредвидени решения. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Не се предлага да вършиме маникюр в този момент. Полезно е да се вършат разходки, защото в този момент на дробовете е нужен доста чист въздух.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:28ч

Денят е добър и удобен, кондензиран с положителна сила. Както и предходния ден е обвързван с преображение и работа над себе си. Енергията на този лунен ден е доста мощна, тя разсънва деен принцип в човек. Периодът е удобен за решителни дейности. Идеалното време за демонстрация на творчество, за въвеждане на нововъведения, за разнообразни трансформации. Цветовете на деня са лилаво, виолетово, бяло. Източната посока е най-силна.

Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. 21-ия лунен ден е обвързван с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

В денят на рицарите се дават обещания и обети. Тези клетви са свещени и дадени в този момент имат особена мощ. Ако през този интервал е обещано заричане, тогава е наложително да се извърши, другояче в душата ви ще се натрупа отрицателна сила, която може да избухне всеки миг.

Ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност и затова е уместно за взаимни дейности с сътрудници, настоятелен сътрудници и съидейници.

Крайно нежелателно е агресивното държание, операциите, да се постанова на другите мнение. Не се предлага да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Препоръчва се разходка измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен. Старайте се да бъдете допустимо повече време на чист въздух. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че се появят проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. На 21 лунен ден алкохолните питиета са неразрешени. Черният дроб е сензитивен и в случай че го натоварите с алкохол, той може да се повреди.

Съществува вярване за 21 лунен ден, че в случай че ви излъгват или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще.

Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 22:28ч на 23 септември до 23:23ч на 24 септември

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР