Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив

...
Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив
Коментари Харесай

Не давайте на друг да ползва личните ви вещи!


Луната е в символ Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив от сила и предпочитание да се работи интензивно. Интелектуалните потребности в този момент са по-важни. Хората са по-лекомислени, склонни към взимане на бързи решения. Чрез непотребна приказливост се губи доста време за празни диалози. Нараства потребността от промяна на ситуацията и нови усещания. Подходящо е за другарство, за започване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, ръцете, белите дробове, нервната система.

6 лунен ден стартира от 09:58ч и продължава до 10:54ч на идващия ден.

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Всичко, което се случва в този лунен ден е обхванато от ореол на мира и равновесие. Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Не всичко може елементарно да проникне в новата атмосфера, не всичко безпроблемно може да се влее в новата действителност. Ето за какво се отделя този специфичен ден за адаптиране, преосмисляне, оценка на последните събития. Трябва да се означи, че шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи занимания. Ако от дълго време сте желали да си вземете почивен ден, само че все не можете да намерите ден за това, този лунен ден е съвършен ден за отмора.

Възможно е да имате телепатична връзка с непосредствен човек. Ден на интуитивното познание и за служене на другите. Въздържайте се от всевъзможни пътувания! Не давайте на друго лице да употребява персоналните ви движимости (дори на близки хора)! Счита се, че дружно с движимостите си ще предадете душевното си успокоение и шансът ще ви напусне. Днес наблюдавайте света в близост, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се откажете от бурните прочувствени реакции. Всеки прочувствен потрес - както негативен, по този начин и позитивен, може да докара до разрушителни вътрешни процеси. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

В шести лунен ден последователно на човек стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него. Безусловно няма да разгадаете огромните загадки на света, само че за себе си ще си изясните въпросите, които ви безпокоят. Например, в случай че не сте съумели да разберете дълго време, дали вашата половинка изпитва откровени усеща или се съмнявате в лоялността и предаността на най-хубавия си другар, то в този момент елементарно ще разберете къде е истината и къде лъжата.

Диета – Не налитайте на въглехидрати – изключително на сладки и тестени произведения. По-добре е да изберете ястия богати на протеини, както от растителен, по този начин и от скотски генезис. Млечните артикули имат удобен резултат. В никакъв случай не гладувайте, в противоположен случай можете да си спечелите съществени болести на храносмилателната система.

Секс - В този лунен ден полови връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Препоръчва се по-малко секс, повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности. Това е най-хубавият ден за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Бизнес – В сферата на бизнеса е добре да се прояви малко бездейност. Идеално време за отмора. Опасно е огромното напрежение, което може да повлияе освен на здравето, само че и на бизнеса. Бъдете деликатни с финансовите интервенции или даже ги отложете. Останете по опция оптимално спокойни. Нежелателно е да продавате, по-добре е да придобивате.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Гадаене – удобно време за гадаене на бъдещето.

Сънищата в шести лунен ден се смятат за оракулски. Символите могат да открият на индивида информация освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР