Луната е в знак Близнаци до 12:29ч Уязвими са плещите,

...
Луната е в знак Близнаци до 12:29ч Уязвими са плещите,
Коментари Харесай

Добре е във всичко да се придържате към златната среда

Луната е в символ Близнаци до 12:29ч

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, също дихателната и нервната системи.

Луната се движи на луфт от 05:02ч до 12:29ч. Избягвайте да предприемате или купувате значими неща.

В 12:29ч Луната минава в символ Рак.

Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, обидчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

15 лунен ден до 16:22ч на 29 декември (от 15:38ч на 28 декември)

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. На този ден елементарно пораждат разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да я направляваме. Бъдете доста деликатни и сдържани. Могат да зародят неразрешими обстановки.

Това е неподходящ ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е слаб. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Ако е допустимо, би трябвало да запазите успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Неблагоприятно време за подкастряне. Особено неприятно е да се подравнява косата.

16 лунен ден от 16:22ч на 29 декември до 17:15ч на 30 декември

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворчество. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Постига се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

14 безоблачен ден – Хубаво е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР