Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март.

...
Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март.
Коментари Харесай

Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано!


Луната е в символ Близнаци до 10:54ч на 24 март . Интелектуалните потребности са по-важни от практичните. Хората са склонни към лековерие, недомислени изявления и решения, непотребна приказливост. Подходящо време за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс. Сега елементарно се хваща настинка в белите дробове, да не се претрупва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка. Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно.

6 лунен ден продължава до 10:12ч.

7 лунен ден стартира в 10:12 и продължава до 11:02ч на идващия ден. Денят е комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи и като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, ще бъде осъществено. Това, което мощно желаете на някой или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете в този ден. Много скоро ще стане истина. Но в този ден всички положителни стремежи ще се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. Човек би трябвало да се научи да приказва вярно и да се освободи от думите - паразити.

В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не би трябвало да се приказват неистини, да проявявате коварство, да криете мислите си. Това е ден на разобличаването, на дейна битка със злото. Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да ядете пилешко месо, яйца.

Здраве - Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания, появили се в предходното лунно денонощие. Партньорите са склонни да демонстрират доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Секса по опция да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е по време на секса да употребявате музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич. В никакъв случай не допускайте да се стигне до спор и да изричате гневни думи.

Подстригване то е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР