Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни Луната

...
Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни
Луната
Коментари Харесай

Добре е да се завърши всичко, което е започнато по-рано

Луната е в символ Близнаци до 08:50ч на 1 юни

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Неподходящо за рутинни каузи. Това е времето на ексцентричните действия и непредвидените решения.

Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: 29 лунен ден до 05:38ч на 30 май

30 лунен ден от 05:38ч до 14:31ч

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е къс, продължава единствено часове, само че се смята за пълностоен. Това е прелестен ден, изпълнен с обич и хубост. Един от най-спокойните и щастливи дни. Добре е да се проучват грешките, да извиним, да се очистим от задълженията и освен материалните, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Колкото по-малко страсти има, толкоз по-добре. Емоциите пречат на вярното мислене и затъмняват разсъдъка. Ако сте преизпълнени с страсти, тогава няма да виждате обективно нещата.

Както предния ден, в този момент също е уместно време да се отървем от всичко неприятно, само че главната задача на този ден е да се даде на другите хора наслада и обич и никога не би трябвало да се поддаваме на експанзия: неприемливи са всевъзможни нападателни мисли, думи или каузи.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се приключи всичко, което е  стартирано по-рано, само че е прекомерно рано да се вършат нови проекти. Не подхожда за започване на нови каузи. Прекрасен интервал за творчество. Добър ден за благотворителни каузи. Силно се изостря интуицията, пораждат правилни интуиции. Затова обърнете внимание на мислите, които идват при вас.

Лош знак е, в случай че ви излае куче. Това значи, че сте създали сериозна неточност в отминаващия лунен месец.

Ако заболеете в същото време, ви е нужна незабавна здравна помощ, тогава заболяването няма да е продължителна и рискова. Уязвими са долните елементи на краката, по тази причина не би трябвало да се лекуват или оперират. Противопоказна е също интервенция на сърцето. Ако отдавна се каните да се откажете от неприятни и нездравословни привички, в този момент е идеалното време да го извършите.

Усмихвайте се на света даже да е заоблачен деня и светът ще се усмихне на вас, изпращайки златист безоблачен лъч през облаците.

Новолуние от 14:31ч в символ Близнаци и 1 лунен ден продължава до 06:13ч на 31 май

Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация ” и работа над своя имидж. Обмислете нови хрумвания, направете лист с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока.

Първият лунен ден е доста ослепителен и чист ден. С него поставяме основите за новият лунен месец. Както посрещнете новолунието, по този начин и ще изкарате новият лунен месец. Днес всички ваши мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в същото време да се мисли единствено за хубави неща.

Слънчев календар – 11 безоблачен ден –  светъл и щастлив. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Препоръчва се всичко да се прави с лекост и експедитивност. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с другари от детството си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР