Луната е в знак Близнаци до 08:01ч до 8 септември Добро

...
Луната е в знак Близнаци до 08:01ч до 8 септември
Добро
Коментари Харесай

Добре е да се прояви щедрост и великодушие, да се правят подаръци

Луната е в символ Близнаци до 08:01ч до 8 септември

Добро време за другарство. Да бъдете дълго време сами не е добре, уместно е за посещаване при родственици или близки другари. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. 

Необходим е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. 

Лунен календар: продължава 22-ти лунен ден до 00:05ч на 8 септември

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен и прекрасен ден. Неговите знаци са Слона, книгата, ключа. Олицетворява мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, силата, духовното търсене. Ден за струпване на познания и предаването им на други, ден за равносметка. Днес би трябвало да се мисли единствено в позитивна посока.

Интелектуални качества в този лунен интервал са изцяло задействани и жадуват за нови познания. Период на креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят положителни нови благоприятни условия, да се намерят нови решения на остарели проблеми, да ви хрумнат нови истински хрумвания. Енергията на този лунен ден ни оказва помощ да усвоим дълбоки знания, да разберем главната същина на събитията. Необходимо е да се види позитивната страна на всичко, което се случва и да се осъзнае, че излаз постоянно се намира. 

Не би трябвало да се подхваща нищо ново. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове, не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените тематики. 

Денят е подобаващ за другарство. Хората са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да се прояви благотворителност и милосърдие, да се вършат дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата. През този интервал дейностите, свързани с щедрост, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате през днешния ден за потребностите на духовните общества и общности, толкоз повече ще се върне при вас по-късно. Важното е вашият принос да бъде откровен и лишен от егоистични цели.

Много удобен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Необходимо е да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да издигнат завесата на тайните познания, да разкрият смисъла на своите редове и притчи. 

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Трябва да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния дирек. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. 

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР