Луната е в знак Близнаци до 05:07ч на 25 февруари.

...
Луната е в знак Близнаци до 05:07ч на 25 февруари.
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Най-подходящ е класическият вариант секс

Луната е в символ Близнаци до 05:07ч на 25 февруари. Ключовите думи са активност и интензивност. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Лесно се изпуска това, което не е за казване. Рутинната работа е противна. Засилва се интереса към новото. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

9 лунен ден продължава до 12:15ч. Дотогава в страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

10 лунен ден стартира от 12:15 и продължава до 13:08ч. на идващия ден. В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Плановете приведете в сходство с действителността. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Бизнес - Ще бъдат продуктивни пътувания, договаряния и договорите, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. Благоприятно за регистрация на компания.

Отношения - В този ден става включване към егрегора на фамилията. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция. Добре е да се открият рестриктивните мерки и компликациите, които са ви пречили в работата и живота, елементарно ще откриете грешките, направени по-рано. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избегнете свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си. Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени” и за дълго ще остане в фамилията.

Секс - Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.

Здраве - В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ни ще бъде гарантиран. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си.

Не би трябвало да се гладува. Изнурителните диети не се предлагат. Максимумът, който можете да си позволите е да организирате ден за "разтоварване " с потреблението на огромен брой течности.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Пострижката в този ден усилва шанса и силата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР