Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13

...
Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13
Коментари Харесай

Отложете всяка романтика и любовни дела

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13 февруари. Добре се удава съответната работа, изискваща системност и рационално мислене. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Мислите на хората в този момент са устремени към практичната страна на живота. Но в случай че човек не види незабавни резултати, губи самообладание и позволява неточности. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се вършат задължения. Отложете всяка романтика и любовни каузи.

Добро време за лечебно недояждане на Раците и Телците. В храненето си използвайте екологично чисти артикули, намалете количеството на сладкото. Лъвовете са длъжни да пазят сърцето си. За възстановяване на кръвообращението се предлагат горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства. Особено би трябвало да отделят внимание на подхранването на кожата въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Да не се вършат козметични интервенции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са доста ефикасни в същото време. Да не се посещават чакръкчии.

27 лунен ден стартира от 05:09ч – Символ на деня е тризъбеца, признак на Бога на моретата на Нептун. Благоприятни са всевъзможни контакти с водата.

В този лунен ден е добре да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми. Освен това е належащо да се издигнете над суетата, да мислите за безконечното. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, през днешния ден Луната ще им помогне да се свържете с вътрешното си „ Аз”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти се реализират. За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате в леко и радостно положение духа си, като се заобикаля напрежението и вълненията. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина "

По принцип можем да кажем, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Луната покровителства хората, които са решили да употребяват това време за решение на фамилни проблеми, да оказват помощ на възрастни родители или на познати, както и на тези, които са в неволя или заболели хора. Не се предлага да се гледате през днешния ден в огледалото, което ще ви помогне да съхраните силата си, която може да бъде отправена в вярното русло. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни отговорности, да ги прескочите. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Днес можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, огромна част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Болестите почнали в този момент не са рискови. В организма в този момент има повече насъбрани сили и сила, в сравнение с в другите дни. Да се заобикалят кръвозагуби. Може да се обострят болести, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Лекарствата, в случай че е допустимо да се заобикалят. Всяка химия в този момент е противопоказна. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР