Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

...
Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от
Коментари Харесай

Сексът днес трябва да е духовен, а не обикновена физиология

Луната е в последната си фаза, в символ Водолей от 00:46 ч до 12:13 ч на 15 март. Особено внимание би трябвало да се обърне на другите институции, клубове, благотворителни организации, проучвателен организации, откриването на нещо ново в живота и на другарството. Рутинната работа мъчно се понася, ще бъдат сложни за решение ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към независимост, самостоятелност, смяна, което може да се прояви посредством бунтарско държание. Възможни са непредвидени срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Това време изрично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, по тази причина да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

27 лунен ден стартира от 05:10 ч и продължава до 05:45 ч на идващия ден. Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и всички последващи лунни дни. Това е много прелестен и спокоен ден от лунния цикъл, само че това изисква рационално и дейно систематизиране на силите, защото силата на деня, въпреки и постоянна, е доста лимитирана. Подобно на предходните лунни дни, актуалният ден е също отдаден на духовното развиване. Денят идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм. Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата и в случай че има компликации в променените условия, да намерите умно и дейно решение.

Добре е за начало на пътешестване, ориентирано към търсене на духовно познание.

Според Тибетската астрологическа школа е добре в този ден да се упоменат мъртвите, да се извършат някои ритуали, да се изплатят задълженията.

Работа и бизнес – Смята се, че средствата дадени за щедрост в този лунен ден, след това се трансформират в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Добри резултати ще донесат настоящите контракти. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за различен ден, защото през днешния ден шансът може да ви заобиколи.

Това е добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания. Нещо повече, двадесет и седмия лунен ден благоприятства тези, които търсят да придобият ново познание и да разширят хоризонтите си. В този ден елементарно се раждат светли и смели хрумвания.

Здраве - 27-ия лунен ден е добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена.

Внимателно отношение изисква цялостното прочувствено положение. Предотвратяването на нервния стрес и облекчаването на напрежението способстват за възстановяване на кръвообращението, което през днешния ден може да бъде нарушено. В тази връзка е добре да отделите време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

На двадесет и седмия лунен ден е целесъобразно да се съблюдава умерено хранене. Днес е належащо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове. Полезна ще бъде постната храна. Добре е да се изключи използването на алкохол. Може да се направи клизма за разчистване на дебелото черво и да се посети парна баня или сауна.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Добре е да го прекарате измежду природата или да посветите деня на фамилията, в другарство с по-старото потомство. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. Денят е подобаващ за домашна работа.

Секс - В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология. Необходимо е да се заобикаля сексът във вода, защото може да се основат проблеми с пикочно-половата система.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Подстрижката ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата демонстрират до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство, по какъв начин може да поддържа баланс сред духовния и материалния свят. Те демонстрират още по какъв начин предишното е засегнало сегашното. Някои астрологични школи считат, че на този лунен ден в съня си можете да стигнете до признание, в което можете да разберете същинската същина и ситуацията на актуалната обстановка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР