Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

...
Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до
Коментари Харесай

Нищо не е случайно днес, обръщайте внимание на всички знаци

Луната е в последната си фаза, в символ Козирог до 00:46ч на 13 март. В дните, когато Луната е в този знак, всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки.

Не се плашете да решавате сложни задания. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Емоциите са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

След 17:37ч Луната минава на луфт. Не започвайте нищо ново и значимо, не предприемайте значими решения, не правете самопризнания.

25 лунен ден стартира от 03:50ч и продължава до 04:32ч на идващия ден. Негов знак е раковината. Денят е въздържан. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се пандизите в своята „ раковина”. Прекарайте времето в изолираност от света, с цел да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното битие. Може да забележите крах на силите си или че изпадате в незаинтересованост. Добре е повече да почивате, да запазите успокоение. Противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането единствено ще донесе повече проблеми. Всичко, което вършиме би трябвало да има своето съображение.

Нищо не е инцидентно през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите някоя книга и да откриете търсеният от вас отговор или нужната ви информация.

Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден, само че би трябвало да се приключи започнатото. Не правете нови проекти. Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Не допускайте никого до душата си, не обсъждайте персоналния си живот. Срещите протичат добре, само че без необикновен напредък.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвими са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Не хабете непотребни сили.

Сексът би трябвало да бъде сетивен и муден. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Покупки - Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР