Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4

...
Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4
Коментари Харесай

Днес всеки се сблъсква със свята тъмна страна

Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4 май. Преминавайки през този знак, тя носи философска настройка на хората. Характерни са прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Не се учудвайте, в случай че забележите в другите прояви на проява на подготвеност. Почти всеки се пробва да ви убеди в нещо. Засилва се желанието към случки, завършения и пътешестване.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

До 23:47ч сме под въздействие на 18 лунен ден. Самият лунен ден влиза в ролята на огледало, което отразява същинската природа на нашето „ Аз”. Всяко събитие се явява като знак, характеризиращ нас като персона. Например, в случай че в този ден ви завиждат, значи, че вие също сте способни на тези усеща надълбоко в себе си. В този интервал случайности няма, всичко е изцяло закономерно. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от прояви на пустославие и нарцисизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, които се пробват да го “вкарат” в правия път.

Енергетиката на този ден прави индивида въздържан. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Лесно може да попаднете под непознато въздействие, да се появи предпочитание да се подражава на някой различен и да се следват непознати мисли.

Здраве - Този лунен ден не е доста добър. Във всеки неподходящ ден не би трябвало да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и остатъкът от въглехидрати способстват за увеличение на тежестта. Но цялостно изключване на въглехидратите не трябва да се позволява. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля месна храна. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия. Или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. В този ден не трябва да се пие доста алкохол, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Силните аромати в този момент са рискови.

Да се понижи физическото натоварване. Необходимо е да се организира психическо разтоварване, тъй наречените енергиен пост – да не се гледа тв приемник, да не се слуша радио, да не се употребява компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се лимитират медикаментите. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благоухание или тамян, които да отстранят насъбраната отрицателна сила.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за персоналните и фамилни връзки. Всички могат да се окажат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка посред.

Секс – Сексът би трябвало да е спокоен, муден и не толкоз деен. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина. Счита се, че следователно душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Сънища в този ден са оракулски и носят доста скъпа и потребна информация, най-важното е да ги разберете вярно. Кошмарите приказват за това, че сте създали някаква неточност в живота.

Подстрижка – не се предлага

Ако не се съблюдават напътствията и погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности.

В 23:47ч стартира новият 19 лунен ден, който ще продължи до 00:38ч на 5 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР