Луната е в огнения знак Лъв до 21:38ч на 15

...
Луната е в огнения знак Лъв до 21:38ч на 15
Коментари Харесай

Днес може да стигнете до интуитивно прозрение, просветление или озарение

Луната е в огнения знак Лъв до 21:38ч на 15 септември

Енергийният капацитет в същото време е висок. Нараства увереността в личните сили. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е времето да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават. По това време е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Продължава 27 лунен ден от 02:57ч на 14 септември до 04:09ч на 15 септември

Приятен и спокоен ден от лунния цикъл. Мистичен ден - време за откровения, знания и секрети. Задействат се мистериите на Нептун, по тази причина човек елементарно може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Време за подготовка за нов витален стадий. Това е ден за опознаване на света към нас, разпръскване на личните илюзии, интервал на схващане на незнайното.

Отворете сетивата си. Денят е изпълнен с информация и в случай че сте деликатни към това, което се случва към вас, а също и в случай че слушате вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите всичко както е.

Потърсете умишлено знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Това може да стане посредством среща с хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод.

Денят изисква рационално и дейно систематизиране на силите, защото силата на деня, въпреки и постоянна, е доста лимитирана. Подобно на предходните лунни дни, актуалният ден е добре да се посвети на духовното развиване и вътрешна работа. Днес медитативните практики са идеални за това, защото те оказват помощ да се реализира умерено положение, належащо за вътрешната естетика.

Днес суетата не е допустима нито в мисленето, нито в действието. Хубаво е да се заобикаля положението на досада, отчаяние, горест. Препоръчва се да се избягвате безполезни контакти и словоблудството. Полза ще донесе единствено общуването с хора с богат на практика опит или със сродно мислене.

Двадесет и седмия лунен ден е добре да прекарате с околните си, да покажете грижи и внимание. Добре е да поискате амнистия или да простите на тези, които са ви обидили, да върнете задълженията си.

Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден. Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасно е: пиянството, да се слуша мощна музика, да сте дълготрайно време в сънено положение. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка храна. Препоръчително е да не се употребяват цитрусови плодове в този момент. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че умерено и от останалият алкохол по-добре се въздържайте.

Покупки - Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подкастряне. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

28 безоблачен ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР