Луната е в нарастваща фаза в знак Рак до 09:38ч

...
Луната е в нарастваща фаза в знак Рак до 09:38ч
Коментари Харесай

Днес може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега

Луната е в възходяща фаза в символ Рак до 09:38ч на 25 януари

Изявява се цялата гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват (особено при жените). Луната в Рак дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Може би през днешния ден ще имате потребност да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и предпочитание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и извънредно. Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:56ч

В този съдбоносен ден се отваря врата сред земята и небето. Засилва се протичане на астрална сила по каналите. Добре е да се вършат дихателни практики и ликвидиране на ментала за по-лесно прекосяване на процеса на алхимия на мисълта и трансмутацията на разсъдъка и духа. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Предсказанията, получени в този момент могат доста да трансформират ориста ви.

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви. Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Следва 14 лунен ден от 15:56ч на 24 януари до 17:01ч на 25 януари

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия. Внимателно би трябвало да се четат и учат свещените текстове. Следете какво ви се случва денем, към какво ви приканват, накъде ви водят събитията.

Денят е доста сполучлив и благоприятства началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Денят на мощните, решителни дейности. Всяка физическа работа е потребна.

Възможно е някои хора да изпитат горест, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Да не се претрупва зрението.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР