Луната е в нарастваща фаза в знак Близнаци до 23:52ч

...
Луната е в нарастваща фаза в знак Близнаци до 23:52ч
Коментари Харесай

Молитвите биват чути в този ден

Луната е в възходяща фаза в символ Близнаци до 23:52ч на 22 януари

Дните в Близнаци имат наклонност да бъдат доста променливи и неспокойни заради въздушния детайл, който ръководи. Отидете на разходка, свежият въздух ще ви се отрази добре. Денят е подобаващ за посещаване на другари и родственици. Гъвкавостта, ловкостта и сръчността се демонстрират в мисленето. Имаме доста хрумвания, проекти и визии в главите си, само че не ги следваме до дъно. Има наклонност да се вършат доста неща едновременно, страстите са нестабилни, склонни сме да демонстрираме любознание и ученолюбивост. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, потребността от другарство.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване.

Луната е на луфт от 22:41ч до 23:52ч. След това влиза в символ Рак.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:01ч 

Денят има много мощна сила, което изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. Да не се рискува с нови планове и да се заобикаля решаването на значими въпроси. На делата е нужна цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се стартира в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Лунният ден носи рискове за взаимоотношенията, по тази причина е добре да се заобикалят разногласия и кавги.

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. Препоръчва се да извършите непредвидени изненади на околните си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете деликатни с остри и режещи принадлежности.

Следва 12 лунен ден от 14:01ч на 22 януари до 14:55ч на 23 януари

Символи на 12 лунен ден – сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото – цвета на морските талази, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, дейна вътрешно. Медитация – сърце.

Добре е да се посети черква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание.

В този ден не би трябвало да има грубости, да се споделят обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Идеален ден за нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам има повече обич, деликатност, добрина и схващане.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР