Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей от

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей от
Коментари Харесай

Енергията на деня е не само съзидателна, но и агресивна

Луната е в възходяща фаза и в символ Водолей от 02:31ч до 03:19ч на 27 септември

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:34ч 

Символът е Огненият меч, Короната и Лабиринтът. Енергията, наречена Кундалини или Змийска мощ, се пробужда. Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с доста сила. Пробужда в него голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена единствено към съзидание. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно. 

Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Бъдете внимателни и деликатни във всички дейности. Всичко, което започнете да вършиме през днешния ден, би трябвало да го следвате. Процесът не може да бъде пресечен. Затова не се впускайте в нещо с неразбираем край, просто правете нещата, които познавате. По-добре е да не бъдете прекомерно дейни, а да се опитате да се успокоите. 

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

Пречистете се на всички равнища - физическо, умствено и астрално. По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може освен физическо, само че и на духовно равнище посредством четене на молебствия, мантри. 

Енергията в това лунно денонощие е освен съзидателна, само че и нападателна. Време рисково за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Секс единствено по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство. 

В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Следва 12 лунен ден от 17:34ч на 25 септември до 18:08ч на 26 септември

Ден на милосърдието и състраданието, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР