Луната е в нарастваща фаза и преминава през знак Скорпион

...
Луната е в нарастваща фаза и преминава през знак Скорпион
Коментари Харесай

Космическата енергия се проявява днес чрез словото

Луната е в възходяща фаза и минава през знак Скорпион до 17:07ч на 20 септември

Енергията на този интервал работи върху подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да се позволи казуса, заплита се още повече. 

В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. 

Дните на Скорпиона са " водни " дни и не са подобаващи за боядисване и лакиране, през днешния ден всичко изсъхва неприятно и материалите гълтам влагата. Ето за какво, не мийте дървени подове и мебели. Купувайте храна единствено за бърза консумация, не съхранявайте нищо, всичко се скапва бързо.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания. 

Лунен календар: 6 лунен ден от 11:29ч на 19 септември до 12:39ч на 20 септември

Първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. 

Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

В 6-ти лунен ден постъпва доста и друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват познания. 

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Ден за помилван, блян към обич и берекет. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. 

Това е позитивен ден, обвързван с хубост, обич, наслада, вътрешен глас, аромати и звуци. Добре е да палите ароматни пръчици или да ползвате арома лампа. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Лечението за хубост и подмладяване имат огромен резултат. Космическата сила се демонстрира през днешния ден посредством словото, по тази причина изговаряйте думите, които са ви потребни. Без обиди, клюки и присъди. Препоръчва се музикална терапия.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР