Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Дева

...
Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Дева
Коментари Харесай

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота

Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Дева до 10:09ч на 9 ноември

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Често се вършат дребни подмятания, влиза се в разногласия и се насочат рецензии. Сега са значими детайлите и детайлностите. В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Добре е да се стартират нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква доста точност и фокусиране. Грижата за фамилията и здравето ви е на напред във времето през днешния ден. 

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. 

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:50ч на 8 ноември до 02:51ч на 9 ноември

Това е ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате благосклонност и отбрана от вашия Ангел-Хранител.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Този ден ще е сполучлив единствено за този, който не бърза. Не се предлага никаква интензивност, припряност, лутане. Денят способства за постигането на мъдрост, неповторими качества. Човешките благоприятни условия се усилват. 

Ден на бездейност, уединение и покой. Пълната отмора ще възвърне физическите и моралните сили, нужни за по-нататъшни достижения. Не е добре да се стартира нищо ново, само че би трябвало да се приключи започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като значимо напътствие за нещо.

Душевният свят в този ден е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за персоналния си живот, даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е извънредно нежелателно. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Ако си намерите нов другар в 25-ия лунен ден, той ще стане значим човек в живота ви.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР