Луната е в Лъв до 21:12ч на 27 януари Дни на

...
Луната е в Лъв до 21:12ч на 27 януари
Дни на
Коментари Харесай

Тайните неща могат да станат явни

Луната е в Лъв до 21:12ч на 27 януари

Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой през това време, изключително началниците. Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание.

Луната в Лъв кара да " пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 18:07ч 

Енергията на 15-ия лунен ден е магическа и буйна, като запарка, която разтваря магическа мъгла, която изкривява действителността, само че отваря портали към подсъзнанието. Това е ден на битка за правдивост, за прояви на примирение, самообладание. Всичко скрито може да стане очевидно. В 15 лунен ден човек става елементарно предразположен на разнообразни съблазни и изкушения. 

Днес би трябвало да се приключва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в триумфа, не би трябвало да допускате подозрения. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Много е значимо да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се ядат месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  

Неблагоприятно време за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 18:07ч на 26 януари до 19:12ч на 27 януари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР