Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари Периода принадлежи

...
Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари
Периода принадлежи
Коментари Харесай

Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада

Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Енергията се разпилява в „ нищонеправене ”, свободни развлечения, нехайно любознание, безполезни старания. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Засилва се склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: 10 лунен ден продължава до 12:48 ч на 31 януари

Денят символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша ” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти.

Следва 11 лунен ден от 12:48ч на 31 януари до 13:29ч на 1 февруари

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Денят носи голяма сила, която може да ви води както в парадайса, по този начин и в пъкъла.

Не се предлага да сте пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се заобикалят лекомислените действия. Да не се подхващат рисковани действия. Може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. Повече съставляват заплаха за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е интензивния мисловен труд, при който се изисква централизация на вниманието. Подходящо е за начало на недояждане.

Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън.

Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Разрешен е секса, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се сътвори напрежение сред вас и близкия човек. По-добре проявете угриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър ден за забременяване. Да се заобикалят разногласия и кавги. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията, към колегата си.

В интервала на 11 лунен ден можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР