Луната е пълна с духовна енергия и мистиците винаги са

...
Луната е пълна с духовна енергия и мистиците винаги са
Коментари Харесай

7 мистични начина, по които пълнолунието влияе на живота ни

Луната е цялостна с духовна сила и мистиците постоянно са се интересували от голямата мощ, която има. И до момента в който няма нито едно научно проучване, което да поддържа концепцията, че пълнолунието и психологичното ни положение са свързани,  някои хора усещат, че тази фаза на Луната има резултат върху тяхното държание и страсти.

Мистерията на пълнолунието към момента пленява и вълнува, до момента в който хората от епохи търсят салдото сред науката и религията, чудейки се до каква степен има някаква връзка сред небесните тела и личния ни живот.

Има разнообразни теории, които карат хората да имат вяра, че пълнолунието въздейства на настроението и държанието ни. Една от тях допуска, че гравитационното привличане на Луната върху водата на Земята може едвам осезаемо да повлияе на количеството вода в телата ни, като по този метод управлява настроението ни.

Въпреки че няма научно доказателство за всичко това, съгласно културните вярвания гравитационните сили могат да накарат човек да се усеща друго. Много хора считат, че пълнолунието може да повлияе мощно върху вътрешния им свят и техните страсти. При всички случаи това е освен чудесно време да оценим хубостта на нашата галактика, само че е и съвършен миг да работим върху духовното си израстване.

 пълнолуние iStock

В галерията ще откриете какви промени в настроението и държанието ви могат да настъпят при пълнолуние, както и на какво е най-добре да обърнете внимание в такива заредни с сила нощи:
 Ето по какъв начин пълнолунието въздейства на живота ни  Ето по какъв начин пълнолунието въздейства на живота ни  Ето по какъв начин пълнолунието въздейства на живота ни  Ето по какъв начин пълнолунието въздейства на живота ни

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР