Луната е намаляваща, в знак Стрелец до 00:51ч на 23

...
Луната е намаляваща, в знак Стрелец до 00:51ч на 23
Коментари Харесай

Ден на кармично възмездие


Луната е намаляваща, в символ Стрелец до 00:51ч на 23 декември

Луната дава идеалистична и философска конфигурация. Прекрасно време за духовни практики.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Избягвайте да вземате значими решения. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите.

Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.

Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:52ч на 22 декември до 08:09ч на 23 декември

Един от най-лошите и рискови дни на лунния месец. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво - конфликт на положителните сили със злите. Остава да преминем последния, най- заплашителен тест - Ден на кармично отмъщение. На този ден е допустимо да се наблюдава бързото деяние на кармата. Буквално всичко неприятно, което сте мислили, споделили или създали, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се пробвайте да мислите положително, да казвате хубави неща и да извършите нещо прелестно за някого. 

По-чувствителните натури могат да почувстват необяснима горест, потиснатост, да се ускори депресията при други.

Не започвайте нищо, с изключение на най-необходимите домашен и ежедневни задания.  В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви.

Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Увеличават се броя на повредите, нещастните случаи и закононарушенията. Бъдете внимателни при работа с остри предмети. Лунното въздействие елементарно подготвя към различия, кавги, неприязън, яд, ревнивост, злоба, отприщване на негативни страсти.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте разногласия и се пазете от кавги, тъй като те може да стигнат прекомерно надалеч. Да се заобикалят изяснявания на връзки. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Човек би трябвало да съблюдава пост и сдържаност, примирение и смирение. 

По-добре е да не вършиме нищо съществено и дори да не планирате. Добре е да се правят разнообразни очистителни процедури, както в битов, по този начин и в нравствен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си по какъв начин водата отмива цялата тъмна сила от вас.

Секс - Добре е да се откажете. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Ако се подстригвате, по този начин ”отрязвате ” и се освобождавате от отрицателната сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР