Луната е намаляваща фаза, в знак Лъв до 05:51ч на

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Лъв до 05:51ч на
Коментари Харесай

Борбата за място под слънцето се засилва

Луната е намаляваща фаза, в символ Лъв до 05:51ч на 4 декември

В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, множеството каузи се отдават елементарно. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Добре е да се дават и получават дарове, да се устройват приятни сърпрайзи.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще усъвършенства благосъстоянието ви!

Педикюрът ще има блестящи дълготрайни резултати.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:33ч

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна. Борбата за място под слънцето се ускорява, само че всеки е свободен да реши дали да стане доблестен орел или лешояд.

Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение, основното е да сте откровени. Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. Направете това, което събитията изискват.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи и за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, по тази причина е добре да не се претрупва с храна. Водата има в този миг целeбни свойства.

Денят е травматичен, би трябвало да има нараснала нерешителност. Сънищата могат да бъдат оракулски. Чудесен ден за упражняване на осъзнато сънуване.

Следва 21 лунен ден от 22:33ч на 3 декември до 23:36ч на 4 декември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР