Луна в Рак - това е времето, когато вие възприемате

...
Луна в Рак - това е времето, когато вие възприемате
Коментари Харесай

Луната в Рак - какво е важно за деня

Луна в Рак - това е времето, когато вие възприемате всичко към себе си доста съществено и мислите, че светът се върти единствено към вашите стремежи. Смятате, че всеки е задължен да се преценява с вас и си мислите, че вие сте длъжни да получите от всички схващане.

Интуицията ви е мощно развита и от време на време точно тя ви убеждава в това, че вие можете да контролирате всички свои дейности. Не постоянно обаче вашето интуиции се сбъдва, като това важи и за страстите ви. Смятате, че душевността ви се нуждае от отбрана от отровните стрели на ориста. Имайки поради всичко това, от време на време се затваряте в себе си и стартирате да медитирате, стараейки се да се успокоите душевно.

Заедно с това отрицателно въздействие на Луната в Рак, тя има и положително. Тези дни са отличен късмет, с цел да подобрите връзките си с вашите близки и родственици, както и да съхраните вашето духовно и материално завещание. Старайте се да развивате интуицията си, както и да приемате даже отрицателните реакции на близките.

Ако имате личен бизнес, то за вас този ден ще бъде сполучлив, без значение от всички събития от последната година. Въпреки всичко това на моменти е допустимо да сте под отрицателното въздействие на Луната.

Старайте се да прекарвате повече време с вашето семейство, тъй като точно те са най-близките ви хора и могат да ви оказват помощ да се справите с компликациите.

 Луна в Рак

Новолуние в Рак

Старайте се да насочите цялата си сила в решаването на битовите проблеми, които са се натрупали в последното време. Именно в този момент е най-хубавото време да се постараете да решите фамилните въпроси.

Растяща Луна в Рак

Сега е времето, когато доста нараства ползата ви към противоположния пол. Мъжете в този интервал се стараят да схванат по-добре женската психика, до момента в който дамите, от своя страна, се пробват да схванат мощния пол.

Пълнолуние в Рак

Старайте се да помагате повече на хората към себе си, проявявайки състрадание. По този метод ще получите признателност от ориста и ще можете доста по-лесно да постигнете задачите си. Сега е моментът да възстановите силата си, като чисто практичните задания може да оставите за различен миг.

Намаляваща луна в Рак

Това е времето, когато се потапяте в мисли и мемоари за предишното. Идеален миг за срещи с близки другари, с които от дълго време не сте се виждали.

Интересен факт е, че при Луната в Рак се оказва въздействие върху пробуждането на психическите блага на ориста. Това е времето, когато нашата вътрешен глас е в действителност изострена. Чудесен миг за самоанализ, който ще ви помогне за реализиране на нравствен мир и успокоение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР