Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата

...
Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата
Коментари Харесай

Луна върви по стъпките на Лили Иванова, спазва режима на примата за перфектна форма

Луна решително върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата която неведнъж е казвала, че почнала да пее въодушевена точно от Лили, в този момент е предходна на диета и метод на живот същите като на естрадната легенда.

Луна живее по непоколебим режим, на който в никакъв случай не изневерява. Всеизвестен факт е, че от дълги години Лили също се грижи фанатично за здравето и положителната си фигура и на това дължи  перфектната форма и до през днешния ден.

Примата спи до късно, с цел да успее да отпочине добре. Хапва по малко и няма нищо нездравословно, което може да я изкуши.  Менюто й включва доста вода и минимално количество въглехидрати. Както Лили по този начин и Луна не пропущат спортни занимания всеки Божи ден. Обратно на  повечето известни персони двете са не са почитателки на фитнес залите и избират извършения у дома или на въздух.

„ Предпочитам да съм покрай природата. Като почитател на Петър Дънов за мен връзката с  нея е доста значима. Спазвам строго естествените закони “ споделя Луна.

Лили преди години също се увлече по учението на Дънов. Стриктно съблюдава и дихателните извършения на Учителя, които доста й помагали в пеенето. Двете изпълнителки имат й физическа аналогия, по този начин твърди най-малко Луна написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР