Луна успя да се превърне в център на вниманието и

...
Луна успя да се превърне в център на вниманието и
Коментари Харесай

Луна: За мен няма конкуренция в България, освен Лили Иванова

Луна съумя да се трансформира в център на вниманието и на събитията в Биг Брадър по време и на двете си участия в риалитито. Преди две години ексцентричната певица насочи от Изповедалнята предложение за брак на министър-председателя Бойко Борисов. А малко след формата осъществя и плана си Луна президент.

При присъединяване си в този момент още веднъж притегли светлините на прожекторите, като този път трансформира държанието и дейностите си в Къщата в собствен сюжет.

"Моята работа завърши и тя бе съвършено свършена. Това е една игра, шоу, в което съм единствено един актьор. Не скърбя за безусловно нищо - аз влязох с гръм и тропот и излязох по същия метод, и знам по какъв начин да управлявам и управлявам феновете. Все отново целият ми живот е минал в малкия екран, в концертни зали, измежду хората - а също и на улицата, в трамвая, в метрото, на всички места. Аз съм на всички места - и в самолета, и на опашките на най-евтините магазини, тъй като мен ме интересува житието и битието на българина. Аз съм българка и огромен родолюбец, и това е част от моята психика. И кьорав да си, и ням да си, отново ще схванеш каква психика и персона е Луна! ", безапелационна е тя пред столичен седмичник.



Изпълнителката е отворена към новото и особеното, даже има предпочитание да взе участие във филм.

"Ако направя книга, това значи, че ставам като останалите, а Луна е без аналог. Луна е проводник на новото, на забавното, на провокативното. Сега чакам да получа предложение за филм, с цел да разпростра актьорските си качества. Продължавам, несъмнено, и с музикалните си планове, тъй като аз няма с кого да се състезавам. За мен няма конкуренция в България, с изключение на Лили Иванова! Стремежите ми са само и единствено в посока напряко и нагоре - към звездите. Защото на небето има доста звезди и единствено една Луна! ", акцентира певицата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР