Луна твърди, че на вота за президент тя е спечелила ...

Луна твърди, че на вота за президент тя е спечелила

Луна убедена: Имала не 21 000, а 300 000 гласа на вота за президент

Луна твърди, че на вота за държавен глава тя е спечелила 300 000 гласа.

„ Официалният ми резултат е 0.8% от гласовете. Но фактически, моята информация до този миг, е, че за мен са дали своят вот над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го потвърдя, несъмнено. Ние се радваме и на тези 21 733 оповестени гласа”, съобщи певицата пред Нова телевизия.

Тя беше претендент за държавен глава, а на първия тур събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов, претендента на „ Републиканци за България” Горан Благоев, претендента на Вътрешна македонска революционна организация Валентин Михов, Боян Расате, Светослав Витков.

„ За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лв.. Аз съм очевидец на целия политически спектакъл, който видях с очите си. Той не може да бъде съпоставен с всички шоу стратегии, в които съм взела участие. Оказва се, че в телевизионните шоу стратегии е доста по-трудно да играя по сюжети, в сравнение с целия този политически спектакъл, в който участваме всекидневно. Вкарани сме в едно трагично състояние на най-бедната и корумпирана страна, тъй като нас ни ръководят „ политически сътрудници на паралелната държава”, по този начин обичам да ги назовавам шеговито, без да желая да ги обиждам”, съобщи Луна.

Тя показа, че ще призове гласоподавателите си към протест на балотажа.

Източник: dnes.bg
PromoMall.bg