Луна се изправи в понеделник пред районния съд в Шумен.

...
Луна се изправи в понеделник пред районния съд в Шумен.
Коментари Харесай

Президент ли? Луна се оказа нагла крадла

Луна се изправи в понеделник пред районния съд в Шумен. Наследници на умрял възрастен мъж настояват, че тя е придобила техен парцел с машинация. Става въпрос за панелна гарсониера на ул. „ Сетемврийско въстание “.

Йорданова твърди, че от 10 години стопанисва парцела и за това й се поставя. През 2011г. умрял мъжът, чиято благосъстоятелност бил жилището. Неговите наследници са цели 10 души, които настояват, че изпълнителката в никакъв случай не е живяла в жилището. Думите им удостоверяват и съседи на покойника.

Имотът бил в покъртително положение. Между умрелият мъж и Луна Йорданова няма никаква връзка. Тя има в съседство различен парцел, който е бил на нейните родители.

Луна не стопира да твърди, че се е грижила за възрастния човек. След гибелта му е почнала да употребява и стопанисва парцела. Няма данни обаче тя да е плащала налозите.

„ Няма наследство. Законът в действителност дава опция въз основата на десетгодишно упражнявано притежание на даден парцел да го придобиеш по отминалост, само че тук това не се е осъществило. Наследниците са го придобили по закон. Няма предписание, че когато не упражняваш правото си на благосъстоятелност го губиш “, безапелационен е юрист Пламен Тотев.

Кандидатката за президент на изборите през 2021 година Луна Йорданова отхвърли да разяснява обвиняванията отвън правосъдната зала и настоя да не бъде снимана. Следващото съвещание беше назначено от арбитър Калин Колешански за 22 януари 2024 година

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР