Луна е успяла да свали близо 20 лета по-младия репортер

...
Луна е успяла да свали близо 20 лета по-младия репортер
Коментари Харесай

Боби Ваклинов Навестил Покоите На Луна

Луна е съумяла да смъкна близо 20 лета по-младия кореспондент в „ Господари на ефира ” Боби Ваклинов, шушукат из коридорите на Нова телевизия. Пред „ Таблоид ” източник от медията издаде по какъв начин е станала заварката – в деня на нейното натирване от „ Биг Брадър ”.

Докато чалгаджийката ръсела бисери в компанията на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева след изгонването си 5 дни преди огромния край, пред студиото на Нова телевизия се появил Боби Ваклинов. Репортерът на „ Господари на ефира ” държал в ръце статуетката „ Златен скункс ”, с която да дарува устатата Лухче. Боби търпеливо изчакал триото да се наприказва и при появяването на Луна отвън студиото, незабавно я налазил.

Повяхналата русокоска обаче изненадала младежа, като вместо да се нацупи на „ смрадливата ” премия, заслужена с агресивното си държане в Къщата, се усмихнала кокетно, приела „ премията ” и незабавно почнала нападателно да смъква напетия мачо. „ Той се беше подготвил с каска за челния конфликт с чалга звездата, с цел да иронизира агресивното й държание в риалити шоуто.

Вместо да се ядоса, Луна оправи накривената „ консерва ” и сложи на мястото й. Накрая излезе, че вместо каска, май ще му би трябвало презерватив! За да не остане и капчица подозрение по отношение на порно желанията й към Боби, Луна умело му драсна телефонния си номер и го предложения да пият кафе на „ райбер ” в дома й, с цел да обсъдят това-онова от живота ”, подсмихва се двама самостоятелни един от различен информатори, очевидци на гаджосването.

От кухнята на шоуто, което изобличава гафовете в българската публицистика, издадоха, че певачката, въпреки и близо четири петилетки по-дърта от левента Ваклинов, се заканила да го вкара в леглото си, с цел да му покаже някои хватки, които може и да е пропуснал в половото си образование.

Вътрешнотелевизионната мълва носи, че отраканият репотер от Благоевград неотдавна се е разделил с гаджето си и сега нямал дама до себе си. Затова и в Нова са уверени, че Боби е към този момент е навестил покоите на Луна.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР