Луна е била едно от възможните лица за кметския стол

...
Луна е била едно от възможните лица за кметския стол
Коментари Харесай

Луна: Предлагаха ми да съм кмет на София!

Луна е била едно от вероятните лица за кметския стол в София. Това разкри самата изпълнителка в едно от последните си изявленията, научи HotArena.

Изпълнителката показа, че я навивали да се опита да завоюва изборите за столичен градоначалник, само че тя отказала.

" Имах опция, предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на столицата, само че това не ми е блян. Искам да сплотявам хората и мисля, че го върша с музиката си. В интерес на истината не гласувах, няма за кой. Ако в миналото гласоподавам, това ще е за мен самата ", съобщи още изпълнителката.

Певицата разкри още, че откогато разгласи на подбив, че ще става президент във „ ВИП Брадър ”, постоянно я питат по кое време ще стане държавен глава. Хората по улицата даже се обръщали към нея с „ госпожо президент ” поради което тя даже си мисли да си смени името.

" Това стартира на смешка, а в този момент е напълно действително. Хората по улицата се обръщат към мен на президент. Питат ме по кое време ще се кандидатирам, а истината е, че аз не знам какво да върша. Нямам такива планове, само че този псевдоним към този момент стана част от мен, мисля дали да не си сменя и персоналната карта ", споделя още изпълнителката, представена от „ България през днешния ден ”.

Колегата й Константин пък ходил да медитира на Кръстова гора преди изборите.Заедно с цялото семейство посетили светата обител преди изборите.

" Гласувах към този момент, дружно с жена ми под строй, тъй като имах алтернатива за кого да гласоподавам ". И даже показа, че поддържа твърдо алкохолната възбрана в деня за размисъл, с цел да се вземе решение на трезва глава.

Различна е позицията и на фолк динозавъра Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката.

" Не гласувах, тъй като съм във Виена, където имах присъединяване. Не мога да кажа дали щях да гласоподавам и в случай че си бях в България. Основният електорат са възрастните хора, за тях това е празник. Младите го вършат по-рядко. Българинът е отчаян до краен лимит, отказал се е, от каквото и да е. Ако не минеш с кутията за гласоподаване през всеки апартамент, надали някой ще гласоподава. Това са наблюденията ми ",казва още той.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР