Луна е била едно от възможните лица, които да се

...
Луна е била едно от възможните лица, които да се
Коментари Харесай

Луна: Предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на София

Луна е била едно от вероятните лица, които да се кандидатират за кмет на столицата. Това изненадващо разгласи самата тя пред "България Днес " в изборния ден.

"Имах опция, предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на столицата, само че това не ми е блян. Искам да сплотявам хората и мисля, че го върша с музиката си. В интерес на истината не гласувах, няма за кой. Ако в миналото гласоподавам, това ще е за мен мен самата ", разяснява пред вестника фолклегендата. Луна показа и че е няма смисъл от използването на алкохолната възбрана, която работи тук-там в страната в деня преди изборите, като тя се дефинира от кметовете. "Всичко това е един цирк, тази възбрана няма потребност да се съблюдава, непрестанно натискат народа за нещо. "

За шеговитото си показване като президент на нацията тя е откровена: "Това стартира на смешка, а в този момент е напълно действително. Хората по улицата се обръщат към мен на президент. Питат ме по кое време ще се кандидатирам, а истината е, че аз не знам какво да върша. Нямам такива планове, само че този псевдоним към този момент стана част от мен, мисля дали да не си сменя и персоналната карта ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР