Луна дължи тънката си талия не само на спортуване и

...
Луна дължи тънката си талия не само на спортуване и
Коментари Харесай

Луна с 15 пластични операции

Луна дължи тънката си талия освен на спортуване и положителни гени, видя HotArena.

За разлика от множеството си колежки, които първо си поставят силикон в бюста, русокоската си направила няколко корекции на лицето. Освен ботокс и филъри, тя си е правила интервенции за покачване на горен и низък клепач и на двете. Тя има корекции и на шията, защото още преди години кожата там почнала да се сбръчква. Следите на времето плашат Луна и тя ляга под ножа за всеки дребен минус. 

Така единствено до 2009 година фолк певицата имала зад тила си цели 9 интервенции. `Почти нямам корекции по тялото, множеството са по лицето ми. Нямам потребност от липосукция, тъй като съм злояда и генът ми е подобен, че съм слаба ", споделя звездата. Тя се е разделила с плаващите си ребра, с цел да направи талията си по-тънка. Макар да е словоохотлива за корекциите си, ретро чалгаджийката отхвърля да разкрие кой й ги заплаща. 

Не е загадка, че един от най-важните мъже в живота й е турски мултимилионер, който от няколко години към този момент не е измежду живите. Разликата сред него и Луна беше над 30 години, а той, несъмнено, имал законна жена, деца и внуци. Тези неща обаче не били спънка за изпълнителката. Говори се, че връзката им не била мимолетна, а траяла дълги години и точно на него тя дължала охолния си живот.

Когато богаташът умрял, Луна трябвало да получи 4 милиона от наследството му, като името й даже попадало в наследството. Децата на турчина обаче напълно разумно се възпротивили и почнало дело, което завърши в края на предходната година. Според информацията от южната ни съседка съдът се произнесъл в интерес на семейството и от несметното благосъстояние на турчина Луна получила едвам 60 000 $. 

Самата тя твърди, че е получила доста повече пари в парцели, само че тъй като не можела да ги стопанисва, ги трансферирала на децата му, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР