Лумина парк се завръща на своето обичайно място - в

...
Лумина парк се завръща на своето обичайно място - в
Коментари Харесай

Магическо пътешествие с Лумина парк 2024

" Лумина парк " се завръща на своето всекидневно място - в Ботаническата градина в София (Околовръстен път 22), на 31 октомври, научи ДУМА от Мая Ковачева, пиар специалист. Вълнуващо странствуване по цялото земно кълбо ще ни придвижи в света на светлината и заниманията.
Под звездното небе и измежду красивата природа на Ботаническата градина посетителите ще се потопят в магическа атмосфера, в която светлината споделя истории. " Лумина парк 2024 " ще предложи незабравимо околосветско странствуване, ситуирано в 7 разнообразни тематични зони, с над 200 светлинни съоръжения и 4 арт съоръжения, основани от надарени художници.
Светлинното странствуване ще стартира от Европа, където със аероплан ще обиколим най-красивите и вълнуващи европейски градове. Ще се качим на влака, с цел да разгледаме неповторимите пейзажи на Африка, където измежду светещи пустини и екзотична фауна ще усетим духа на континента. Ако постоянно сте мечтали да посетите Латинска Америка, няма нищо по-лесно от това. Ще танцуваме под цветните светлини на мексиканските празници и ще открием магията на Мексико с ярки цветове и динамични съоръжения. Ще погледнем света от прозореца на рейса, който ще ни води до отдалечен Китай, измежду мистериозни дракони и антични храмове, огряни от светлина. Зимата идва и ще можем да се потопим в студените пейзажи на Арктика, където ледените статуи и светлините на Северното зарево ще ни отведат в свят на магия и тайнственост. Ще пътуваме до далечна Индия с балон. Там ще събудим сетивата си и ще се насладим на благосъстоянието на цветовете на екзотичната страна, която ще ни омагьоса и ще ни покаже една от най-древните култури в света. Ще приключим своето далечно странствуване с доста морски завършения. Ще се понесем по вълните с транспортен съд и ще се срещнем с чудесата на подводния свят, където морски създания и коралови рифове оживяват в светлина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР