Луксозното подразделение на Land Rover винаги се е считало за

...
Луксозното подразделение на Land Rover винаги се е считало за
Коментари Харесай

Баровски джип за около 10 бона

Луксозното поделение на Land Rover постоянно се е смятало за по-престижно и по-аристократично от "конфекцията " при първокласните всъдеходи в лицето на Mercedes, BMW и Audi. Въпреки че честото посещаване в сервиз е обезпечено, по никакъв начин не са малко хората, които не престават да залагат на използвани Range Rover-и.

Сега ще ви обърнем внимание на един, "баровско " изглеждащ джип за към 10 000 лева Става дума за Range Rover L322. Този високопроходим автомобил се създава от 2002 до 2012 година и екземпляри от първите пет години на произвеждане могат да се намерят на цени в диапазона 10 000 лв..



Принципно не са доста първокласните всъдеходи, които са на ти с офроуда. Range Rover L322 обаче е тъкмо от тази порода и 15-ина години по-късно той коства незабележим % от цената му като нов. Сред другите му плюсове са стилния дизайн, изтънчения имидж и много BMW технологии, в това число електрониката, трансмисията и моторите.

По-късно бензиновият V8 мотор е сменен с подобен от Jaguar. Големият и най-основен минус е в цената на експлоатационните разноски, а те са големи. И тук надалеч не приказваме за разхода на гориво, който също е колосален. Не приказваме и за общоприетото обслужване и промяна на гуми, цената за които още веднъж не е за занемаряване.



Сериозните разходи идват при положение на повреди, а те при въпросния Range Rover напълно не са необичайност. Изваждането идва от проблематичната електрическа апаратура, безбройните компютри, както и от капризното въздушно окачване. Не са необичайност случаите, когато проблематични се оказват радиатори и трансмисии.

Въпреки всичко това L322 е едно от предложенията, което за относително малко пари ви предлага много разкош, имидж и отлични всъдеходни благоприятни условия. Преди да прибегнете към покупка обаче, обърнете внимание на написаното нагоре и добре преценете силите си. Вижте някои от предложенията за наличен първокласен джип ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР