Луксозният апартамент в болница Лозенец (бивша Правителствена), всъщност не бил

...
Луксозният апартамент в болница Лозенец (бивша Правителствена), всъщност не бил
Коментари Харесай

Лукс апартаментът в болница Лозенец не бил апартамент, а кабинет за релакс на бившия шеф

Луксозният апартамент в болница Лозенец (бивша Правителствена), в действителност не бил апартамент, а кабинет за релакс на някогашния началник на лечебното заведение професор Любомир Спасов. Това се разбра от негово изказване пред 24 часа.

Преди ден стана ясно, че в болничното заведение има скришен и скъпо обзаведен апартамент с повърхност към 500 квадратни метра, който разполага с джакузи, сауна и личен асансьор.

„ Защо вършат този скандал тъкмо в този момент, аз от 2 години не съм в болничното заведение? На 23 юни следва избор за декан на Факултета по медицина на Софийския университет, на който аз съм претендент, по тази причина естествената реакция е да ме оклеветят и набедят “, споделя професорът пред вестника.

Той акцентира, че когато има конкурс, би трябвало да има феърплей.

„ Това не е апартамент, а кабинет с помощни пространства, в който има и място за отмора и възобновяване, което съм употребил за релакс, когато съм оперирал по 15 часа в денонощието “, обяснява още проф. Спасов.

По думите му помещението е правено през 2008 година и за него не са харчени средства от бюджета на болничното заведение или на факултета.

„ Повтарям това е опит за очерняне и набеждаване, безапелационен е проф. Спасов, който изясни, че въобще няма мотив да се тормози. Това беше празно, неизползваемо пространство, което трябваше да се затвори, преди оттова минаваха операционните колички и маси. Хората, които в този момент хвърлят обвинявания, нямат визия какво значи да оперираш и животът на други да зависи от теб и положението ти – физическо и психическо, което би трябвало да бъде съвършено, с цел да не се заплашва животът на болния “, споделя още Спасов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР