Луксозният 5-звезден хотел LUJO Art & Joy в Бодрум представиха

...
Луксозният 5-звезден хотел LUJO Art & Joy в Бодрум представиха
Коментари Харесай

Шедьовър за ВИП почивки на брега на Егейско море представиха в София

Луксозният 5-звезден хотел LUJO Art & Joy в Бодрум показаха по време на работна среща в София.

Събитието бе проведено от Емералд Травел за селекциониран кръг от представители на туристическия отрасъл и медиите. Специалната презентация разкри всички новости, които приготвят от хотела за идния летен сезон.

Изкуството и насладата стоят в основата на концепцията на хотела за основаване на изцяло неповторима среда. Със своя минималистичен архитектурен жанр, естествени цветове и невероятна панорама към Егейско море, LUJO Art & Joy HOTEL съчетава комфорт и разкош в внимателен баланс с артистична придирчивост, с цел да обезпечи на своите посетители даже повече наслаждение, в сравнение с може да предложи един шедьовър.

Освен с неповторимия си плаж с дължина от 1 км, хотелът се слави и със своята новаторска идея от вида „ първокласен алакарт ол инклузив “, която дава опция на гостите 24 часа в денонощието да опитат гурме специалитети, приготвени от най-хубавите готвачи на Турция.

Индивидуални „ Joy Advisors” се грижат за комфорта на туристите по време на целия им престой, а за своите постоянни гости, хотелът дава специфични отстъпки.

С два напълно актуализирани алакарт ресторанта – Opa (с идея Adults Only) и Gaia (средиземноморски), както и с чисто нов инфинити басейн с пясък към него, LUJO Art & Joy HOTELще започва новия летен сезон.

За феновете на шопинга порти отваря новият „ Concept Store “ с първокласни марки, а стилните ценители ще се любуват на особено проведените „ Дни на модата “.

През 2023 хотелът възнамерява да разшири своята територия, като открие нови пространства за настаняване в жанр „ Italian Village”, ситуирани върху дребен прилежащ остров.

Всичко това затвърждава мнението, че LUJO Art & Joy HOTEL е измежду първите в класацията за най-хубаво място за ВИП почивки с извънредно персонално обслужване.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР