Луксозните имоти в София се продават още на зелено, отбелязва

...
Луксозните имоти в София се продават още на зелено, отбелязва
Коментари Харесай

Ръст на продажбите на имоти на зелено в южните райони на столицата

Луксозните парцели в София се продават още на зелено, отбелязва интернационалното жури на Осмото издание на влиятелните награди  LUXURY Property AWARDS 2018. Наградите ще бъдат връчени 10 октомври 2018 година в балната зала на хотел Premier BW – София.  

В категория за Най-добър първокласен абстрактен план сътрудниците на Строителните Оскари предложиха един от новите комплекси в южна София - Mountain View Park. Строежът на новата първокласна жилищна постройка в квартал " Витоша " ще започва през октомври т.г., само че продажбите към този момент започнаха при голям интерес. Проектирана с концепцията за зелено градско жилище в спокоен регион, надалеч от шума и нечистата градска среда.
Обектът ще бъде на три етажа и ще се състои от 4 корпуса с повърхност от 10 000 кв. м. с общо 117 жилището - от тях 77 двустайни, 34 тристайни и 6 четиристайни жилището, както и 49 места за намерено паркиране, 79 подземни паркоместа и гаражи.
От постройката ще се открива прелестна панорама към Витоша.
Проектът дава отговор изцяло на всички правила и условия, ще се извършва от строителна компания с дълготраен опит в строителството, качество без компромис, уместност към клиенти и сътрудници, новаторски решения.
Тази извънредна жилищна постройка е преференциална инвестиция, тъй като цените в региона порастват. Качествените материали, употребявани в изграждането- подсигуряват дългоденствие на градежа. Обектът ще бъде построен в жанр на актуален Неоренесанс от висококачествени материали и дизайнерско осъществяване в полите на Витоша. 

Чуждестранни специалисти ще правят оценка и тази година претендентите за Стротелните Оскари. Председател на журито е  мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. 

Конкурсът, проведен за осма поредна година от организация за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което потвърди, че е на европейско и международно равнище. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно публично строителство, Луксозен морски, планински и градски
комплекс, Идеен план, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими парцели, както лични призове за архитекти, строители и вложители. Малки и огромни общини ще бъдат отличени за техните благоустройствени планове. 

Събитието ще разпространява и самодейността на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подкрепяне на обществено слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР