Луксозната круизна линия Seabourn обяви първия си круиз от шест

...
Луксозната круизна линия Seabourn обяви първия си круиз от шест
Коментари Харесай

Удивителен круиз: грандиозно 146-дневно пътуване през 26 страни

Луксозната круизна линия Seabourn разгласи първия си круиз от шест години насам - това е грандиозно 146-дневно пътешестване през пет континента.

Световният круиз, наименуван Extraordinary Destinations, ще отплава през януари 2020 година, стартирайки от Маями, Флорида.

Пътниците му ще посетят 62 пристанища, преди да слязат на последната спирка в Сан Франциско, Калифорния, през май, оповестява T+L и profit.bg.

Круизът ще обиколи 26 страни, където ще стопира в огромните градове, да вземем за пример Кейптаун, Дърбан, Ченай, Хо Ши Мин и Сидни, както и до по-малко известни дестинации, като крайбрежния град Людериц в Намибия.



Има спирки и в удивителни естествени райове, като остров Хамилтън в Австралия, където феновете на круизите могат да се насладят на девствени плажове и колоритни коралови рифове, както и остров Праслин в Сейшелите, прочут с местата си за гмуркането и необикновено красивите плажове.

В допълнение към " главния " маршрут, гостите могат да изберат екскурзии и завършения, като да вземем за пример да отидат на сафари в Момбаса и Дърбан, да плуват с шнорхел в Големия бариерен риф или да се отппанят на шопинг на обичайните пазари в Пукет, Кернс или Барбадос с един от готвачите на круизната линия .



Seabourn си партнира с туроператори от ЮНЕСКО, с цел да води пасажерите тук-там, като остров Мозамбик, с цел да видят укрепения град с обичайни жилища, както и до the Puerto Princesa Subterranean River National Park, който има " една от най-впечатляващите пещерни системи в света ".

Пътуването ще се организира на борда на Seabourn Sojourn, с най-много 450 посетители.

За да се отправите на този изумителен круиз, ще би трябвало да платите минимум 66 999 $ на човек в жилищата с аспект към океана.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР