Луксозната къща на семейството им стана голяма, продават я за

...
Луксозната къща на семейството им стана голяма, продават я за
Коментари Харесай

Лепа Брена продава разкошната си вила, палатът е огромен и луксозен СНИМКИ

Луксозната къща на фамилията им стана огромна, продават я за 2 милиона евро
Лепа Брена и Боба Живойнович са си наумили да продадат първокласния си дворец. Който се намира в един от най-богатите квартали на Белград – Бежанийска Коса. Сумата, за която са оповестили за обмен вилата е 2 милиона евро. Фолк звездата и някогашният тенисист има парцела от 90-те години на предишния век. Явно обаче, че постройката им се вижда прекомерно огромна за тях двамата.
След като синовете им Филип и Стефан Живойнович към този момент се отделиха от фамилията в този момент е на път това да стори и другият им правоприемник Виктор. Той възнамерявал в най-скоро време да заживее под собствен покрив независимо.

Според желанията на певицата двойката крои проекти да си купи нова къща. Но надалеч по-малка от досегашната. Лепа Брена и Боба ще търсят нов дом в кварталите на Белград Дедине или Сеняк, които също са богаташки, само че доста по-спокойно място за живеене. Певицата още преди този момент ги харесвала, предават от електронното издание slobodenpecat.mk.
Според осведомени поп фолк звездата от дълго време харесвала тези квартали на града повече. Сега й се отдава идеална опция да сбъдне фантазията си. Новата къща, която ще купи ще е доста по-малка и няма да е с повърхност повече от 300 квадратни метра.
Вижте още фотоси от баровския дворец на певицата по-долу.

Припомняме, че Лепа Брена не остана безразлична към нелепата гибел на именития артист Шабан Шаулич.
„ Вечна популярност, скъпи приятелю! “ – написа тя. И продължи: „ Напуснаха ни най-хубавите. Сред тях, Шабан. Учих се от него, сътрудничихме си, пеехме и скърбяхме дружно, обичахме го и го уважавахме, научихме от него доста за живота… Вечна популярност, скъпи приятелю “.
Това написа в профила си във фейсбук Лепа Брена във връзка трагичната гибел на превеца Шабан Шаулич.
Тя разгласява и своя фотография дружно с сътрудника си.

За наслада, неотдавна огромната сръбска звезда имаше и много радостни събития в живота си, като появяването на бял свят на нейното внуче. Събитието беше почетено уместно, с доста огромен и доста гръмък ваучър, където щастливата баба пя до зори в чест на новото попълнение в фамилията.


Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР