Лукойл виждат, че цялата работа с износа на гориво в

...
Лукойл виждат, че цялата работа с износа на гориво в
Коментари Харесай

Добрев:Лукойл виждат как работата с износа на гориво в открито море се разплита,готвят се да бягат

" Лукойл " виждат, че цялата работа с износа на гориво в намерено море и съветския нефт се разплита. Това сподели пред публицисти депутатът от ГЕРБ и началник на Комисията по енергетика Делян Добрев, съобщи кореспондент на  " Фокус ".

" Готвят се да бягат. Аз по този начин го разгадавам. Това не е единствено българска тематика, а е общоевропейска тематика ", сподели още той.

Според него цялата скица с дерогацията стартира да се разплита. 

" Целият свят вижда, че от 15 млн. барела съветски петрол преди войната - ние започнахме да купуваме по 45 млн. барела и то в режим на наказания. Къде отива това гориво ще бъде конкретизирано напълно скоро, тъй като ние имаме имената на корабите, имаме дестинацията на корабите в намерено море, корабите, на които са претоварвали, сателитни фотоси... Така че на мен ми се коства, че " Лукойл " виждат, че тази цялата история се разплита и по тази причина пускат известие. Готвят се за тичане ", добави Добрев.

Шефът на комисията по енергетика не изключи в идващите дни от " Лукойл " да се опитат да предизвикат митинги и затваряне на автомагистрали.

" Защото те, както и кабинетът - не желаят тази дерогация да падне ", сподели депутатът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР