Лукойл няма да си тръгнат, докато не им вземем дерогацията.

...
Лукойл няма да си тръгнат, докато не им вземем дерогацията.
Коментари Харесай

Делян Добрев: Денков лети с оставката си всеки път, когато поискам да отнемем дерогацията на Лукойл

" Лукойл " няма да си тръгнат, до момента в който не им вземем дерогацията. Три пъти го предложих. Всички от " Промяната " и Демократична България гласоподават срещу, нищо че сякаш са против Русия. През това време министър председателят Денков  лети и плаши с оставката си, в случай че махнем дерогацията. Това съобщи пред бТВ Делян Добрев от ГЕРБ-СДС, който е и ръководител на Комисията по енергетика в Народно събрание.
Николай Денков звъни на шефа на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, която му споделя " звънни му ти, той е неконтролируем ".
Не може " Лукойл " да вземе 3 милиарда, а българският консуматор - 0. Левчето продължава, разяснява Добрев.
С предлагането за такса " пренос " за Унгария и Сърбия, Асен Василев още веднъж прави работа на Русия. Така желае да напомпи приходната част на бюджета и да докара недостига до 3%. Кой ще ги заплати? Тези три милиарда са въздушни, няма кой да ги събере, разкри депутатът от ГЕРБ.
" Натрупаните обвързване на Лукойл 674 000 евро, а Асен Василев и Министерството на финансите ги ревизират 3 месеца. Кое счетоводство ги ревизира три месеца ", попита Делян Добрев.
Той загатна още, че Асен Василев праща доноси против него в Съединени американски щати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР