Лукас Лейва е уверен, че Дарвин Нунес ще надгради след

...
Лукас Лейва е уверен, че Дарвин Нунес ще надгради след
Коментари Харесай

Луис Суарес разкри кое ще отприщи Дарвин Нунес през новия сезон

Лукас Лейва е убеден, че Дарвин Нунес ще надгради след окуражаващия първи сезон в Ливърпул, откакто е приказвал за нападателя с Луис Суарес. Нунес вкара 15 гола във всички шампионати по време на първата си акция с аления екип, откакто мина при мърсисайдци от Бенфика за 64 милиона паунда преди 12 месеца. Самият той разказва Суарес като „ кумир “, откакто са се сближили в Уругвай.

Суарес, който прекара три години и половина като съотборник на Лукас Лейва в Ливърпул, игра отпред с Нунес на Световното състезание през декември и след от близко кариерата на своя съотечественик, откогато той дебютира за Пенярол преди шест години.

Лукас разкри пред формалния уебсайт на 19-кратния първенец на Англия, че Суарес му е споделил всичко за качествата на Дарвин Нунес, а неотдавна отказалият се от футбола бразилец чака доста още през идната акция от Нунес.

„ Суарес ми сподели, че той е доста срамежливо момче, доста спокоен, доста спокоен, само че състезател, който постоянно желае да се подорбява “, сподели Лукас.

„ Той е голмайстор, няма подозрение в това. С неговата скорост считам, че може да помогне доста повече на Ливърпул през идващия сезон. Луис се оправя доста добре и сме близки в Бразилия, откогато играе тук и приказваме доста. Смятам, че през първия си сезон Дарвин се оправи чудесно. Знаем какъв брой е мъчно да играеш в Англия и какви са упованията към Ливърпул. Гледам решително към втория му сезон, защото чакам още по-сериозно усъвършенстване, защото е млад, бърз и вкарва голове. Надявам се на по-силна негова акция “, показа някогашният халф на Ливърпул
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР