Лукаку: Трябва да съм по-добър, критиките не ме притесняватРомелу Лукаку

...
Лукаку: Трябва да съм по-добър, критиките не ме притесняватРомелу Лукаку
Коментари Харесай

Лукаку: Трябва да съм по-добър, критиките не ме притесняват

Лукаку: Трябва да съм по-добър, рецензиите не ме тормозят
Ромелу Лукаку усеща, че последователно се връща към най-хубавата си форма след слабите игри от началото на сезона. Той прекъсна серия от 12 мача без гол при равенството против Сатхемптън по-рано този месец, а последния уикенд се разписа и при успеха над Фулъм на "Олд Трафорд". Белгийският национал показа, че не се въздейства от рецензиите по негов адрес и усеща поддръжката на мениджъра Жозе Моуриньо.

"Критиките не ме тормозят. Просто би трябвало да продължа да работя интензивно. В последно време си приказваме доста с мениджъра и той ми сподели какво тъкмо желае от мен. Знам, че би трябвало да се представям по-добре и се пробвам непрекъснато да се усъвършенствам, да прибавям нови неща в играта си и да оказвам помощ на отбора да печели", съобщи Лукаку.

Нападателят призна, че за Световното е качил мускулна маса, която обаче за мачовете от Висшата лига не му оказва помощ, а по-скоро го забавя. Затова в този момент прекарва по-малко време във фитнеса и се пробва да върне физическата си форма от преди шампионата в Русия.

"Добавих малко повече мускулна маса за Световното. Чувствах се ужасно и играх доста добре в Русия. След това се върнах в Англия, само че тук стилът на игра е друг. Не мога да играя във Висшата лига с толкоз мускули, както в мачовете на национално равнище. Това е нещо, което научих незабавно, когато се върнах. Казах си, че не мога да играя по този метод тук. Трябваше да изгубя част от мускулатурата си. Затова просто заставам надалеч от финеса, пия доста вода, храня се със зеленчуци, риба и това помага", безапелационен е нападателят.

Последният дуел на Манчестър Юнайтед от група "H" в Шампионската лига е тази сряда против Валенсия от 22 ч. на стадион "Местая". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР